Oplaadbare batterijen kopen in Moordrecht?


Grootste assortiment oplaadbare batterijen in Moordrecht en omgeving

Je woont in Moordrecht en je bent op zoek naar oplaadbare batterijen? Zoek niet verder en bestel eenvoudig en snel jouw oplaadbare batterijen bij Batterijkopen.nl. Wij hebben geen winkel in Moordrecht, maar je kunt jouw bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij een UPS Afhaalpunt in Moordrecht. Makkelijk hè?! Wij bieden een groot assortiment oplaadbare batterijen en dat allemaal in één webshop:


Wat zijn oplaadbare batterijen?

Oplaadbare batterijen zijn eigenlijk geen batterijen, maar batterijvervangende accu’s. Het chemische proces bij oplaadbare batterijen is omkeerbaar. Dus na het ontladen kan de batterij weer worden geladen. Dit doe je uiteraard door het apparaat op te laden, net zoals bij je smartphone. Of door de oplaadbare batterijen in een speciale batterijlader te doen.


Waarom zou je kiezen voor oplaadbare batterijen?

Gebruik je vaak apparaten die voorzien zijn van batterijen en moet je regelmatig de batterijen vervangen? Dan kun je beter kiezen voor oplaadbare batterijen. Allereerst is het beter voor het milieu om oplaadbare batterijen toe te passen in je apparaten, omdat je deze niet hoeft weg te gooien en minder snel in ons afval terecht komt. Op de lange termijn zijn oplaadbare batterijen goedkoper, dan wegwerpbatterijen omdat je ze minder vaak hoeft aan te schaffen en ze heel lang meegaan. Bovendien zit je nooit meer zonder lege batterijen.


Wat voor soorten oplaadbare batterijen zijn er?

9 Volt oplaadbare batterijen

Een 9 Volt oplaadbare batterij wordt ook wel blokbatterij genoemd en is ook bekend als 6HR061. 9V-blokbatterijen kunnen worden gebruikt in apparaten die veel of weinig stroom verbruiken. Toepassingen zijn onder andere rookmelders, weegschalen, speelgoed en nog veel meer apparaten. Ga direct naar ons assortiment oplaadbare 9V-batterijen.

AA oplaadbare batterijen

Ook wel penlites genoemd en is ook bekend als HR06. Ze zitten bijvoorbeeld in afstandsbedieningen, zaklampen, speelgoed en nog veel meer apparaten. Ga direct naar ons assortiment oplaadbare AA-batterijen.

AAA oplaadbare batterijen

De AAA-batterij is kleiner dan de AA-batterij. Een oplaadbare AAA-batterij wordt ook wel HR03, micro en potlood batterij genoemd. Toepassingen voor oplaadbare AAA-batterijen zijn onder andere klokken, speelgoed, mp3 spelers en vele andere apparaten. Ga direct naar ons assortiment oplaadbare AAA-batterijen.

C oplaadbare batterijen

Ook wel babybatterij genoemd en is ook bekend als HR14. Toepassingen zijn kleine apparaten en soms in speelgoed. Ga direct naar ons assortiment oplaadbare C-batterijen.

D oplaadbare batterijen

Een oplaadbare D-batterij wordt ook wel mono-batterij genoemd en is ook bekend als HR20. Toepassingen zijn bijvoorbeeld zaklampen en speelgoed. Ga direct naar ons assortiment oplaadbare D-batterijen.

N oplaadbare batterijen

Een oplaadbare N-batterij komt veel voor. Je vindt een oplaadbare N batterij onder meer in klokken, alarmsystemen en in elektronische beet indicatoren (vissen). Deze batterij is ook bekend als HR01. Ga direct naar ons assortiment oplaadbare N-batterijen.

Veilig en snel online bestellen
Gratis verzending vanaf €25,-
Niet goed, geld terug
Vandaag besteld, morgen in huis*

Even geduld...