AAAA batterijen

Batterijen KennisbankBatterijen soorten → AAAA-batterijen

AAAA batterijen


AAAA batterijen worden ook aangeduid als LR61, MN2500, MX2500, E96, Quadruple A, Quad A, GP25A, 4061 en LR8D425. De IEC code voor AAAA batterijen is LR61. AAAA batterijtjes hebben een diameter van 8.3mm en zijn 42.5mm dik hebben een spanning van 1,5 volt. Wij leveren uitsluitend A-merk batterijen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.Soort AAAA-batterijen

AAAA batterijen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Wij verkopen:


Bij ons zijn de volgende AAAA batterijen verkrijgbaar: LR61.


AAAA batterijen batterijkopen.nl

Waar worden AAAA batterijen voor gebruikt?

AAAA alkaline-batterijen zijn een betrouwbare keuze voor uw medische apparaten (thermometer, glucosemeters, bloeddrukinstrument), veiligheidsapparatuur (bankkaartlezers, alarmzenders), speelgoed (klein speelgoed, kinderboeken) en andere elektronica (horloges, rekenmachines, laserpointers, blafbanden). De batterijen zijn gedurende 5 jaar opgeladen.


Wat zijn de beste AAAA batterijen?

Bij niet-oplaadbare batterijen is er geen verband tussen prijs en prestaties. Uiteraard moet je wel kritisch zijn zodra batterijen voor een stuntprijs worden aangeboden. Het kan zomaar zo zijn dat het een partij batterijen is, die bijvoorbeeld te lang in de zon hebben geleden. Het gevolg is dat de kwaliteit van de batterij hierdoor flink achteruit gaat en daardoor heeft de batterij een kortere levensduur.

Bij Batterijkopen.nl verzekeren wij je dat de batterijen van de juiste kwaliteit zijn, dus geen batterijen met een kortere levensduur door secundaire factoren. Daarnaast heb je bij ons 12 maanden garantie op AAAA batterijen. Het kan zo zijn dat er producten zijn waarbij de (fabrieks)garantie langer is, dan kun je dit controleren in de productbeschrijving bij elk individueel product.Onze merken voor AAAA batterijen:
Duracell

Even geduld...