9V batterijen

Batterijen KennisbankBatterijen soorten → 9V-batterijen

9V batterijen

De 9 Volt batterij is ook wel bekend als 6LR61, MN1604, LR22, 6LF22 of PP3. De IEC code voor 9V batterijen is 6LR61 batterijen. Wij leveren uitsluitend A-merk batterijen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.Welke soorten 9V batterijen zijn er?

9V batterijen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Wij verkopen:


Bij ons zijn de volgende 9V batterijen verkrijgbaar: 6LR61


9V batterijen batterijkopen.nl


Waar worden 9V batterijen voor gebruikt?

Voor vrijwel alle toepassingen waarbij een lange periode een constante spanning nodig is zijn de 9 volt batterijen zeer geschikt. Bijvoorbeeld bij rookmelders, klokken, mp3 spelers en meer. Heb je een toepassing, bijvoorbeeld een rookmelder, waarbij er voor een langere periode een constante spanning nodig is? Dan raden wij je aan om een lithium 9 volt batterij aan te schaffen in plaats van alkaline, omdat de levensduur van lithium langer is.


Wat zijn de beste 9V batterijen?

Bij 9 volt batterijen is er geen verband tussen prijs en prestaties. Uiteraard moet je wel kritisch zijn zodra batterijen voor een stuntprijs worden aangeboden. Het kan zomaar zo zijn dat het een partij batterijen is, die bijvoorbeeld te lang in de zon hebben geleden. Het gevolg is dat de kwaliteit van de batterij hierdoor flink achteruit gaat en daardoor heeft de batterij een kortere levensduur.

Bij Batterijkopen.nl verzekeren wij je dat de batterijen van de juiste kwaliteit zijn, dus geen batterijen met een kortere levensduur door secundaire factoren. Daarnaast heb je bij ons 12 maanden garantie op 9 volt batterijen. Het kan zo zijn dat er producten zijn waarbij de (fabrieks)garantie langer is, dan kun je dit controleren in de productbeschrijving bij elk individueel product.Onze merken voor 9V batterijen:
Duracell
Energizer
Varta

Even geduld...