6V batterijen

Batterijen KennisbankBatterijen soorten → 6V-batterijen

6V batterijen


6V batterijen worden ook aangeduid als MN11, AG11, A11, E11A, L1016, 11A, GP11A. Er zijn meerdere IEC codes voor 6V batterijen, omdat er meerdere types zijn, waaronder 4R25-2, 4LR25, 4LR44, 4R25, LR11.Welke soort 6V batterijen zijn er?

6V batterijen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar:


De volgende 6 volt batterijen zijn bij ons verkrijgbaar: 4R25-2, 4LR25, 4LR44, 4R25, LR11


6V batterijen batterijkopen.nl


Waar zitten 6 volt batterijen in?

Afhankelijk van het type batterij zijn de 6 volt batterijen geschikt voor veel verschillende toepassingen. De alkaline batterij is een batterij met goede prestaties, zelfs bij lage temperaturen. Afhankelijk van het type zijn de batterijen toepasbaar in o.a. speelgoed, flitslampen van camera's, mp3-spelers, zaklampen, campinglampen, verlichtingsarmaturen, schrikdraadapparatuur, bouwlampen, alarmsystemen, backup's, horloge's, gehoorapparaten, weegschalen, duikcomputers en meetapparatuur.


Wat zijn de beste 6 Volt batterijen?

Bij 6 volt batterijen is er geen verband tussen prijs en prestaties. Uiteraard moet je wel kritisch zijn zodra batterijen voor een stuntprijs worden aangeboden. Het kan zomaar zo zijn dat het een partij batterijen is, die bijvoorbeeld te lang in de zon hebben geleden. Het gevolg is dat de kwaliteit van de batterij hierdoor flink achteruit gaat en daardoor heeft de batterij een kortere levensduur.

Bij Batterijkopen.nl verzekeren wij je dat de batterijen van de juiste kwaliteit zijn, dus geen batterijen met een kortere levensduur door secundaire factoren. Daarnaast heb je bij ons 12 maanden garantie op 6 volt batterijen. Het kan zo zijn dat er producten zijn waarbij de (fabrieks)garantie langer is, dan kun je dit controleren in de productbeschrijving bij elk individueel product.Onze merken voor 6 volt batterijen:
Duracell
Varta
Panasonic
Energizer

Even geduld...