12V batterijen

Batterijen KennisbankBatterijen soorten → 12V batterijen

12V batterijen


12V batterijen worden beschouwd als speciale batterijen, omdat de toepassingen uiteenlopen en er meerdere types zijn. 12V batterijen worden ook aangeduid als MN11, AG11, A11, E11A, L1016, 11A, GP11A. Er zijn meerdere IEC codes voor 12V batterijen, omdat zoals eerder gezegd er meerdere types zijn, waaronder de 3LR50, 8LR23, LR11 en LR27.Welke soort 12V batterijen zijn er?

12V batterijen zijn verkrijgbaar in:

Bij ons zijn de volgende 12V batterijen verkrijgbaar: 3LR50, 8LR23, LR11 en LR27.


12V batterijen batterijkopen.nl

Waar worden 12 Volt batterijen voor gebruikt?

Afhankelijk van het type batterij zijn de 12 volt batterijen geschikt voor veel verschillende toepassingen. o.a. speelgoed, flitslampen van camera's, mp3-spelers, zaklampen, campinglampen, verlichtingsarmaturen, schrikdraadapparatuur, bouwlampen, alarmsystemen, backup's, horloge's, gehoorapparaten, weegschalen, duikcomputers en meetapparatuur. De alkaline batterij is een batterij met goede prestaties, zelfs bij lage temperaturen.


Wat zijn de beste 12 Volt batterijen?

Bij 12 volt batterijen is er geen verband tussen prijs en prestaties. Uiteraard moet je wel kritisch zijn zodra batterijen voor een stuntprijs worden aangeboden. Het kan zomaar zo zijn dat het een partij batterijen is, die bijvoorbeeld te lang in de zon hebben geleden. Het gevolg is dat de kwaliteit van de batterij hierdoor flink achteruit gaat en daardoor heeft de batterij een kortere levensduur.

Bij Batterijkopen.nl verzekeren wij je dat de batterijen van de juiste kwaliteit zijn, dus geen batterijen met een kortere levensduur door secundaire factoren. Daarnaast heb je bij ons 12 maanden garantie op 12 volt batterijen. Het kan zo zijn dat er producten zijn waarbij de (fabrieks)garantie langer is, dan kun je dit controleren in de productbeschrijving bij elk individueel product.Onze merken voor 12 volt batterijen:
Duracell
Varta
Energizer

Even geduld...