Powertool accu

Batterijen KennisbankAccu soorten → Powertool accu

Powertool accu


Nieuwe powertool accu kopen? Of moet de accu van jouw boormachine vervangen worden? Na verloop van tijd verliezen powertool accu's hun capaciteit. Daarna zal de accu het nog wel doen, maar je kunt minder lang met een volle accu doen. Wij leveren vervangende accu's voor vele merken powertools, zoals Bosch, Dewalt, Hitachi, Makita, Panasonic en meer.Welke soorten powertool accu's zijn er?

Wij verkopen powertool accu's geschikt voor de volgende merken:Powertool accu's batterijkopen.nl


Hoe vind ik de geschikte accu voor mijn powertool?

Om een geschikte accu te vinden, zoek je eerst het modelnummer van je powertool op. Het model- of typenummer staat meestal op de accu zelf. Vaak op de zijkant of onderkant. Als je het modelnummer in onze zoekfunctie typt, dan zie je vanzelf of wij geschikte accu’s of acculaders hebben voor jouw powertool. In de beschrijving van onze powertool accu's kun je terug zien voor welke powertool de accu geschikt is. Zit jouw powertool accessoire er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.


Wat zegt het voltage over de powertool accu?

De spanning die een accu levert is het voltage. Een accu met een lager voltage (3 – 12 Volt) is geschikt voor een lichter type powertool dan een accu met een hoger voltage (12 – 48 Volt), die op zijn beurt weer geschikter is voor zwaardere powertools. Dit betekent dus niet dat een accu met een hoger voltage beter is. Vaak is er één voltage dat hoort bij je powertool.


Wat zegt het aantal ampère over de powertool accu?

De capaciteit van de elektrische lading over de accu is uitgedrukt in ampère-uur (Ah). De capaciteit wordt geregeld door de batterij te ontladen bij een bepaalde temperatuur over een bepaalde tijd. Hoe langer een accu meegaat (zonder tussendoor opladen) hoe hoger het aantal ampère. Uiteraard dien je wel de juiste lader te gebruiken voor de beste prestaties van je powertool accu en powertool.O.a. onze merken voor powertool accu's:
Panasonic

Even geduld...