Accu soorten

Onderstaand vind je alle soorten accu's. Klik op een van de soorten om de definities en uitleg hierbij te lezen. Naast onze kennisbank vind je meer informatie op onze blog pagina.Accu's in vele soorten en maten

Accu's heb je in vele soorten en maten en daarom kun je ze ook verdelen naar toepassing, chemie, voltage, soort, type en merk. Wij hebben de accu's verdeelt in verschillende categorieën. Ieder accu type heeft zijn eigen toepassing en zijn voor- en nadelen. Dat hebben we zo veel mogelijk beschreven per categorie.


Elektrische deur accu

Deuropeners zorgen dat elektrische deuren worden aangestuurd om een deur of deursysteem te ontgrendelen of vergrendelen. Deze werken op elektrische deur accu’s. Elektrische deur accu's koop je snel en voordelig bij Batterijkopen.nl. Wij leveren elektrische deur accu's geschikt voor verschillende merken, zoals ATS, Besam, Dorma, Geze, Messerschmitt, RDB Karussell en Record.

Gel accu

Gel accu's zijn geschikt voor allerlei toepassingen zoals wind- en zonne energie, caravans, hoogwerkers, schaarliften, schrobmachines en elektrische rolstoelen, steppen en scooters. Bovendien hebben gel accu's een zeer goede weerstand tegen trillingen en schokken, de levensduur is ongeveer gelijk aan die van de AGM accu, net zo milieuvriendelijk als de AGM accu, ideaal toe te passen bij stationair en cyclisch gebruik en onderhoudsvrij, lekvrij.


Industriële afstandsbediening accu

Zoek je een accu voor een industriële afstandsbediening? Of is de accu van de afstandsbediening aan vervanging toe? Het is altijd handig om extra accu's te hebben, zodat je nooit zonder zit. Wij bieden een breed assortiment originele en niet originele accu's voor industriële afstandsbedieningen, zoals van Hiab, Scanreco, Ikusi, Teletec, HBC, Autec en Imet.

Locker accu

Elektronische kluizen of lockers zijn ontworpen om een hoog niveau van beveiliging te bieden. Uiteraard moet deze voorzien zijn van een goedwerkende batterij of accu om dit hoge niveau ook te garanderen. Ga direct naar ons assortiment locker accu's.


Loodaccu

Loodaccu's zijn geschikt voor allerlei toepassingen zoals wind- en zonne energie, alarmsystemen, brandmeldsystemen, meetapparatuur, boten en elektrische rolstoelen, steppen, scooters en zo zijn er nog veel meer toepassingen.

Noodverlichting accu

Nieuwe noodverlichting accu kopen? Of moet de accu vervangen worden? Na verloop van tijd verliezen noodverlichting accu's hun capaciteit. Fabrikanten stellen daarom de maximale levensduur op 4 jaar. Na die 4 jaar zal de accu het nog wel doen, maar geeft niet meer de gevraagde lichtopbrengst. Iedereen is wettelijk verplicht om noodverlichting accu's om de 4 jaar te vervangen. Bij ons kun je noodverlichting accu's bestellen van Hertek en Taurac.


Powertool accu

Nieuwe powertool accu kopen? Of moet de accu van jouw boormachine vervangen worden? Na verloop van tijd verliezen powertool accu's hun capaciteit. Daarna zal de accu het nog wel doen, maar je kunt minder lang met een volle accu doen. Wij leveren vervangende accu's voor vele merken powertools, zoals Bosch, Dewalt, Hitachi, Makita, Panasonic en meer.

Semafoon accu

Een semafoon, ook wel pager genoemd, kenmerkt zich door de snelle verzending en uitmuntende bereikbaarheid. Daardoor worden semafoons vooral toegepast bij een missie- of bedrijfskritische communicatietoepassing. Om de snelle verzending en optimale bereikbaarheid te garanderen is de juiste semafoon accu van belang zodat het langdurige prestaties kan leveren. Ga direct naar ons assortiment semafoon accu's.


Walkie Talkie accu

Accu voor jouw Walkie Talkie kopen? Of is het tijd om de accu te vervangen? Gebruikt je jouw walkie talkie vaak buitenshuis? Dan is een tweede accu handig. Het is natuurlijk van belang dat een Walkie Talkie langdurige prestaties kan leveren. Wij bieden originele accu's van Motorola en vervangende accu's van verschillende merken als, Motorola, Hytera en Kenwood. De vervangende Walkie Talkie accu's zijn qua kwaliteit net zo goed als de originele accu's, maar zijn veel voordeliger. Ga direct naar ons assortiment walkie talkie accu's.

Warmtecamera accu

Accu voor jouw warmtecamera kopen? Of is het tijd om de accu te vervangen? Het is natuurlijk van belang dat een warmtebeeldcamera langdurig de gewenste prestaties kan leveren. Wij bieden originele accu's van MSA en vervangende accu's voor verschillende merken als, MSA Evolution, Bullard en Dräger. De vervangende warmtebeeldcamera accu's zijn qua kwaliteit net zo goed als de originele accu's, maar zijn veel voordeliger. Ook handig om te gebruiken als tweede accu.


Zaklamp accu

Accu voor jouw zaklamp kopen? Of is het tijd om de accu te vervangen? Het is natuurlijk van belang dat een zaklamp langdurig de gewenste prestaties kan leveren. Wij bieden originele accu's van Streamlight, Klarus en Ecell. Daarnaast bieden wij vervangende accu's van verschillende merken als, Streamlight en Streamlight / Maglite. De vervangende zaklamp accu's zijn qua kwaliteit net zo goed als de originele accu's, maar zijn veel voordeliger. Ook handig om te gebruiken als tweede accu.

Even geduld...