Nieuw! Powerboozt multifunctionele powerbank

 

Nieuw bij batterijkopen.nl! Powerboozt: de multifunctionele powerbank

Vanaf nu hebben wij de ultieme powerbank/lader in ons assortiment. Deze Powerboozt is speciaal voor het laden van je mobiele telefoon, laptop, tablet én een jumpstarter voor je auto en boot! Dus als je jezelf afvraagt welke powerbank het beste is? Tja, dan kunnen wij alleen maar zeggen ga voor de Powerboozt, het is een echte alleskunner!
Wat maakt de Powerboozt een echte alleskunner onder de powerbanken?

De Powerboozt is universeel te gebruiken. Het maakt niet uit welke auto, telefoon, laptop of andere elektronische apparaten je wil opladen, de Powerboozt is voor elk apparaat te gebruiken. Het moderne ontwerp maakt het ook toegankelijk om de Powerboozt overal mee naartoe te nemen. Het is niet groter dan een pak hagelslag. Je kunt het dus eenvoudig opbergen in je tas, dashboardkastje of zelfs in je jaszak.


Ultieme jumpstarter voor je auto

De PowerBoozt is de ultieme starthulp die je auto snel op weg helpt bij een lege accu. Door de extra zware uitvoering (16.000 mA) is het mogelijk om tot wel 6 keer te starten of om ervoor te zorgen dat uw motormanagement niet in storing valt. Bovendien zit er een handige zaklamp in, zodat je nooit meer in het donker hoeft te zoeken.


Powerboozt ideaal voor op de boot

Op het water en de accu van je boot is leeg? Dan is de Powerboozt dé tijdelijke vervanger, zodat je de boot gewoon kunt starten. Daarnaast is de Powerboozt enorm handig om je telefoon, laptop of andere elektronische apparaten meet op te laden, zeker als je midden op water vaart.


Op vakantie? Niet zonder de Powerboozt

Ga je kamperen? Of lig je lekker aan het zwembad? Dan is de Powerboozt zo handig! Altijd door kunnen blijven rijden met de caravan. Lekker muziek blijven luisteren zonder dat je telefoon leeg is. Zorgeloos op vakantie met de Powerboozt.


Mobiele telefoon of laptop opladen met de Powerboozt

Niets is vervelender dan een lege mobiele telefoon of laptop. De Powerboozt is een zeer krachtige lader voor je telefoon en laptop. Je kunt je mobieltje er tot 5 keer mee opladen en een krachtpatser voor je laptop. Het maakt niet uit van welk merk je mobiel of laptop is. Ideaal voor tijdens een afspraak, in de trein, op school, op de boot, op de camping en op alle andere plaatsen waar even geen power is.


Powerboozt nu verkrijgbaar bij batterijkopen

Wat je nog meer moet weten van de Powerboozt

 • PowerBoozt multi-purpose jump start battery
 • Lithium-ion accu met LiCo02-techniek
 • Multiple-layer anode/cathode-samenstelling
 • Lage interne weerstand
 • Capaciteit 16000Mah
 • Jumpstarter voor auto-accu's: tot een piekbelasting van 600A met klemmen, beveiligd tegen kortsluiting
 • Wordt opgeladen via 230 volt laadstekker en 12 volt sigarettenaansteker in accessoireset
 • Output voor laptop powerbank/lader: 12V-16V-19V via 9 verschillende connectoren in accessoireset
 • USB-kabel met diverse connectoren voor het laden van alle mobiele telefoons
 • USB-connectie met 5V-2,1A output
 • Gewicht 450 gram
 • Duurzaamheid: de PowerBoozt powerbank battery charger kan meer dan 1000 maal worden opgeladen

Ben jij ook overtuigd van deze krachtpatser? Bestel de Powerboozt nu ook!
Bron: powerboozt.com