Nieuw! Optima accu's

 


Optima accu's vanaf nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag zijn de meeste Optima accu's bij ons verkrijgbaar.


De voordelen van optima accu's

  • Tot driemaal langere levensduur dan andere batterijen
  • Hogere energie in de eerste één, twee, vijf en tien seconden van het startproces dan vergelijkbare conventionele loodbatterijen met dezelfde capaciteit
  • Constante prestatiekwaliteit houdt uw batterij ook tijdens ontladen op hetzelfde niveau draaiende
  • Ideaal voor seizoensgebruik; volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch een voertuig starten
  • Vijftien keer meer trilvast dan andere batterijen
  • Lekvrij met volledige montagevrijheid; kan in vrijwel elke positie worden ingebouwd

Optima RedTop is de startaccu voor professioneel gebruik


De RedTop is de serie startaccu’s die zijn ontworpen om gegarandeerd vermogen te bieden. De RedTop serie wordt toegepast bij het starten van commerciële landbouwmachines, bouwmachines, auto's, reddingsvoertuigen als ambulances, generatoren en trams.

Ook op de meest cruciale momenten kun je vertrouwen op de uitmuntende startcapaciteit van de RedTop accu.

De kracht zit in Optima’s Spiral Cell technologie, welke maximum startvermogen verzekert voor grote dieselmotoren en andere zware machines, met gebruik van dezelfde compacte RedTop welke ook in je personenwagen gemonteerd zou kunnen worden. Bovendien garandeert deze technologie ook bij extreme temperaturen van +40°C tot -40°C het maximaal startvermogen. De robuuste, lekvrije constructie is schok- en trillings-bestendig en zorgt voor onderhoudsvrij startvermogen.


Bij ons is de Optima RedTop S-4,2L 12V 50Ah 254x175x200mm verkrijgbaar.


Optima YellowTop is de deep cycle accu voor extreme eisen

De YellowTop is de serie deep cycle accu's zijn ontwikkeld voor extreem hoge belastingen. De YellowTop serie wordt toegepast bij voertuigen met veel moderne accessoires, zoals caravans of bij 4x4-voertuigen en commerciële reinigingstoestellen.

Hoe meer accessoires je gebruikt, des te meer wordt er van de batterij geëist. De YellowTop accu’s bieden ook bij extra hoog gebruik dat extra vermogen en de capaciteit die het voertuig nodig heeft.

De YellowTop veert steeds weer op van grote stroomafnames naar een volle lading, waardoor hij aan veel apparaten stroom kan blijven leveren en toch telkens weer de motor zal starten. De kracht zit in Optima’s Spiral Cell technologie. Door de cyclusvastheid, lekvrijheid en ongevoeligheid voor trillingen en schokken de ideale keuze voor voertuigen die het uiterste vergen van een batterij. Bij normale batterijen loopt u al snel tegen de grenzen aan.


Bij ons zijn de volgende YellowTop accu's verkrijgbaar:


Optima BlueTop zijn krachtige scheepvaart-accu's

De BlueTop is de serie deep cycle accu's zijn ontwikkeld voor toepassingen in de scheepsvaartindustrie met een extreem hoge belasting. De YellowTop serie wordt met name toegepast bij motorjachten, zeiljachten of speedboten, maar ook bij watersportaccessoires, huishoudelijke toepassingen, trollingmotoren, boegschroeven of starttoepassingen.

De Spiral cell Technologie garandeert langere ontlaadtijden, korte laadtijden, en gaat twee keer zo lang mee als een traditionele batterij voor de scheepvaart. Bovendien is de batterij 100 % lekvrij en bijzonder hittebestendig, kan hij langer worden opgeslagen en is hij vijftien keer minder gevoelig voor trillingen.


Bij ons zijn de volgende BlueTop accu's verkrijgbaar: